SKYRC
SkyRC D750 MIX Charger LiPo 1-8s 32A 500W AC
SkyRC D750 MIX, RC model kullanıcıları için tasarlanmış, yüksek performans sunan bir şarj cihazıdır. 1600W toplam DC çıkış gücü ve kanal başına 32A şarj kapasitesi ile büyük kapasiteli LiPo bataryaları hızlı ve güvenli bir şekilde şarj etme imkanı tanır. Cihaz, 8S LiPo desteği ile profesyonel kullanıcıların yüksek voltaj ve akım gereksinimlerini karşılamak üzere optimize edilmiştir.
Çift Kanal Sistemi
SkyRC D750 MIX, iki bağımsız şarj kanalı sayesinde aynı anda farklı pilleri şarj etme olanağı sunar. Bu özellik, zamandan tasarruf sağlarken, RC araba, tekne, crawler, drift, uçak ve helikopter gibi çeşitli uygulamalar için mükemmel bir çözüm sunar.
Güç Kaynağı Modu
Cihaz, yalnızca bir şarj cihazı değil, aynı zamanda 5V – 36V arası ayarlanabilir çıkış voltajı ile güçlü bir DC güç kaynağı olarak da kullanılabilir. Bu özellik, lehim istasyonları ve diğer elektronik cihazlar için stabil güç sağlamaktadır.
Gelişmiş Güvenlik Özellikleri
SkyRC D750 MIX, kullanıcı güvenliğini ön planda tutarak gelişmiş koruma sistemleri ile donatılmıştır. Bu sayede, şarj işlemleri sırasında olası riskler minimize edilmiştir.
Desteklenen Pil Türleri
Cihaz, LiPo, LiHV, Li-ion, LiFe, NiMH, NiCd ve Pb (Kurşun Asit) gibi çeşitli pil türlerini destekleyerek geniş bir kullanım yelpazesi sunar.
SkyRC D750 MIX, profesyonel RC kullanıcıları için ideal bir şarj istasyonu olarak öne çıkmaktadır.